Showroom

Bun venit in casa sunetului!

Showroom-ul AVcables este unul dintre putinele spatii de prezentare cu adevarat profesionale din domeniul audio/video din Romania si, cu siguranta, unul dintre cele mai bine dotate. Portofoliul impresionant si personalul profesionist si foarte experimentat fac din AVcables locul potrivit pentru alegerea oricarui produs va intereseaza din zona audio / video si a tratamentelor acustice. Mai mult, vei gasi aici cea mai completa si complexa oferta de conectica audio / video, cu game complete ale celor mai importanti producatori de cabluri din lume.

Vino sa descoperi cel mai primitor loc in care poti testa echipamentele pe care vrei sa le achizitionezi. Poti aduce cu tine muzica preferata pe orice suport, sau poti veni cu propriile componente, in jurul carora vrei sa-ti construiesti sistemul. Promitem o experienta impecabila, cu servicii de top si cele mai obiective sfaturi de la o echipa de experti, echipa pentru care intrebarile cele mai dificile sunt exercitiul preferat, o provocare trecuta cu brio de fiecare data.

Te asteptam in Strada Acvila Nr. 41, Sector 5, Bucuresti.

Accesul in showroom (pentru auditii, teste echipamente audio-video) se face exclusiv pe baza de programare, pentru care va rugam sa folositi detaliile de mai jos:

Program Showroom:
L-V: 10.00 - 18.00

Contact:
Telefon: 0721 429 099 / 0749 429 099 / 0761 663 030
Consultanta tehnica de specialitate:
Telefon: 0721 429 099 / 0761 663 030
eMail: info@avcables.ro; info@avsound.ro
web: www.avcables.ro / www.avsound.ro 
Blog: http://blog.avmall.ro