Cablu Phono Pangea SE 1.25m

Disponibilitate: In stoc furnizor
Garantie: 24 luni
Cere info stoc
Pangea Audio
399 RON / Bucata

Cablul phono Pangea SE, cu o lungime de 125 cm, a fost in sfarsit lansat pe piata dupa o durata de proiectare de doi ani de zile.

Lunga asteptare a meritat cu siguranta!

Pentru a raspunde la intrebarea ce anume distinge acest cablu de altele de acest tip este necesar sa cercetam un pic backgroundul acestui tip de cablu. O perioada de aproape 50 de ani, toate pick-up-urile au venit cu un cablu dedicate care mergea de la baza bratului pana premplificatorul de doza. Cu toate acestea, in ultimii zece ani, tot mai multe pick-up-uri au inceput sa fie proiectate cu iesirile pe spate aparatului. Un exempliu concludent ar fi Pro-Ject Debut Carbon.

Aceasta schimbare de design permite utilizatorului sa foloseasca orice cablu RCA isi doreste, dar apar anumite probleme. In primul rand ar trebui sa existe un cablu separator de la sol, care sa reinter inapoi in preamplificator. Problema este ca 99,99% din cablurile audio de calitate de pe piata nu au acest cablu de impamantare atat de necesar. S-a incercat idea introducerii interconectarii cu un cablu de impantare separat, neintegrat in cablu. Insa aceasta solutie nu s-a dovedit una viabila.

Pangea l-a insarcinat pe acelasi renumit designer de cabluri Jay Victor cu proiectarea acestui cablu special care a incorporate cablul de impamantare in RCA-ul propriu-zis. Dupa o indelungata cercetare si o anevoioasa proiectare, Jay Victor a reusit crearea acestui cablu care practic face sa dispara inclusiv zumzetul atat de suparator.

Produsul finit a fost un cablu audio de o inalta calitate, ce beneficiaza de o gestionare separata a celor doua canale de RCA, precum si a impamantarii. S-a folosit ca material de constructie atat Cardas Grade One Copper, cat OFC.

Configuratia unica a conductorilor este prevazuta cu conductoare de ecrtament multietajat cu ecranare dielectrica PE si dubla strat. Avand in vedere materialele folosite la constructie, precum si tehnologiile utilizate, acest cablu ar gtrebui sa se incadreze in gama de pret undeva peste 200 de dolari.

Dar, datorita volumului de vanzari de la Pangea, precum si a unei strategii active de pret, putem sa propune, ascultatorilor acest produs la un pretul in jurul sumei de 100 de dolari.

Mai multe informații
Producator Pangea Audio
Garantie 24 luni
Specificatii tehnice

RCA-to-RCA turntable cable
Delivers exceptionally low noise performance with any high-end audio turntable
Unique twin-lead design
Separate L-R cables plus integrated ground cable
Wire management blocks hold all three cables
Cardas Grade One Copper conductors
Polymer-coated OFC Copper conductors
Multi-Gauge, using three different conductor gauges
Separate aluminum foil and braided OFC Copper shields
Color-coded PE dielectric for each cable array
Black/gray nylon-covered TPR jacket
Premium gold-plated RCAs

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCablu Phono Pangea SE 1.25m
Rating