Cablu Interconect XLR Xindak SoundRight BF-2

Disponibilitate: In stoc furnizor
Garantie: 24 luni
Cere info stoc
Xindak
290 RON / Pereche

Acest cablu este destinat conexiunii intre CD Player, DAC, Network Player sau Streamer si Receiver sau Amplificator.

Acest model este din cupru OFC, rasucit protejat de o camasa PVC transparenta moale si elastica pentru protectie. Cablul este ecranat cu folie de aluminiu ce protejeaza impotriva EMI/RFI.

Sunetul acestui model este unul muzical, transparent, plin de armonici si coerenta. Detaliile in zona de medii si inalte il face un cablu extraordinar pentru pretul sau.

Mai multe informații
Producator Xindak
Garantie 24 luni

Xindak - Din China, cu dragoste

In ultimii ani, cativa dintre polii puterii globale din industria Hi-Fi par sa se fi mutat in China, din motive evidente. Piata e in expansiune, costurile de productie mici, iar fabricile din zona au ajuns la un excelent nivel tehnologic si de resurse umane. Unul dintre numele care au devenit deja faimoase din randul producatorilor chinezi este Xindak. Avand avantajul unei mosteniri tehnice impresionante (fosta fabrica Xinda Audio, din anii 1980), Chengdu XINDAK Electronics este acum liderul producatorilor chinezi cu marci proprii si propune o multime de produse excelente la preturi pe care si le poate permite oricine.

Avand in portofoliu brandurile Xindak, Audreal si Soundbright, precum si o lista de repere pentru toate subdomeniile industriei (boxe, amplificatoare, cabluri, playere, accesorii etc), Xindak a devenit in ultimii ani foarte cunoscut si apreciat in intreaga lume, mai ales pentru produse extrem de oneste, cu caracteristici sonore impresionante si preturi foarte accesibile. Mai mult decat atat, preocuparea pentru design este prioritara la Xindak, astfel ca produsele lor (cu o mentiune speciala pentru amplificatoarele pe lampi) arata (si suna) precum unele de multe ori mai scumpe de la marci celebre. Una dintre cele mai bune alegeri pentru cei care nu sunt dependenti de notorietatea brandului ci doar de prestatia sonora a componentei/sistemului.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCablu Interconect XLR Xindak SoundRight BF-2
Rating