Cablu Interconect Stereo Pangea XLR Premier SE

Disponibilitate: In stoc furnizor
Garantie: 24 luni
Cere info stoc
Pangea Audio
începând de la 429 RON / Bucata

Problema cu majoritatea cablurilor de pe piata este ca folosesc doar doi conductor-un singur conductor central care poarta sarcina pozitiva si un fir exterior impletit care poarta semnalul de la sol si actioneaza ca un scut impotriva RF (Radio Frequecy) si zgomotul EM (electromagnetic).

Este evident ca exista o problema cu acest design constructiv. Multi producatori de cabluri audio de inalta calitate au evitat aceasta problema prin faptul ca au doi conductori independenti - unul pentru pozitiv si altul pentru negativ − inconjurandu-i pe acestia cu scuturi exterioare RFI și EMI.

Cablurile balansate XLR au fost initial concepute pentru industria muzicala profesionala, unde este nevoie de lungimi mari. Exista trei conductoriinteriori, si un scut exterior. Un conductor poarta semnalul pozitiv, unul poarta semnalul negativ, iar cel de-al treilea este impamantarea.

Acest design ofera protectie superioara RFI si EMI si promoveaza o integritate mai mare a semnalului intre componentele electronice. Realizand ca un numar tot mai mare de producatori de echipamente audio creaza aparate ce au conectori XLR, Jay Victor a hotarat sa creeze un cablu balansat accesibil ca pret, dar care sa fie superior concurentei directe din punct de vedere al caracteristicilor.

Refuzand sa faca orice compromis, Victor a inclus trei conductori izolati independent, plus un scut exterior in doua straturi. Pentru conductorul de semnal a fost ales, bineinteles, Cardas Grade One Copper. Pentru ceilalti doi conductor, nu la fel de critici, a fost ales OFC. Fiecare dintre acesti conductor are o izolatie neteda, PE.

Pentru a concepe conectorii XLR, Jay Victor a lucrat extrem de mult, respingand zeci de prototipuri. S-a oprit in cele din urma la un set care este placate cu aur, capete metalice prelucrate, izolatoare PE, si un sistem de blocare de inalta calitate. Sunt placate in crom negru pentru a fi rezistente la zgariere, dar si pentru un design elegant.

Concluzia clara este aceea ca daca aparatele dumneavoastra sunt dotate cu mufe XLR, acestea sunt in mod clar cablurile de care aveti nevoie!

Mai multe informații
Producator Pangea Audio
Garantie 24 luni
Specificatii tehnice

Conductors use US-Made Cardas Grade One copper
Separate solid core Cardas Grade One Copper conductor for the right and left channels
Separate OFC copper conductor returns
Flexible PE cable insulation
Conductors for each channel are wrapped in a foil shield
Entire cable is shielded with two additional layers of shielding
Advanced nylon outer braid cover resists cracking
Premium black chrome plated Prime 500 XLRs
Gold-plated one-piece solid connector pins
Spring-type locking XLR mechanism
Extremely durable baked-on chromium finish
Hand-soldered XLR-to-XLR cable termination

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCablu Interconect Stereo Pangea XLR Premier SE
Rating