Cablu Interconect KaCsa Audio KCS-XLR

Disponibilitate: In stoc furnizor
Garantie: 24 luni
Cere info stoc
Kacsa Audio
începând de la 1.099 RON / Bucata

KCS-XLR face parte din serie Silver Line al producatorului KaCsa Audio.

Cablul este triplu ecranat avand o camasa de protectie exterioara PVC de 8,5mm. Cablul este manual manufacturat cu conectori de inalta calitate 
MC-945G si MC-946G

Mai multe informații
Producator Kacsa Audio
Garantie 24 luni

KaCsa Audio Kft. este o afacere de familie infiintata la Budapesta in anul 1995, specializata in cabluri si conectori pentru piata de Hi-Fi si audio/video High-End, care activeaza si ca Producator de Echipament Original (OEM) pentru industria de asamblare, avand o echipa foarte bine instruita si extrem de abila.

Brandul KaCsa Audio cuprinde o gama larga de cabluri HiFi, oferta incluzand conectori placati cu aur, argint sau rodiu, toate tipurile relevante de cabluri HDMI, splittere, switchuri si accesorii HDMI.

Calitatea produselor este garantata de recunoasterea internationala de care se bucura KaCsa Audio, fiind prima companie din spatiul est-european care a devenit membra activa in 2006 a German High-End Society. Foarte relevanta este si prezenta constanta pe piata de specialitate, KaCsa Audio participand la cele mai multe dintre expozitiile si targurile de referinta din aria audio/video.

Cele mai populare produsece poarta marca KaCsa Audio sunt: conectori placati cu rodiu, aur sau argint; toate tipurile de RCA si XLR; o gama foarte variata de mufe si conectori de tip banana; cabluri OFC, SPC si OCC de inalta calitate; cabluri interconect, cabluri pentru boxe, adaptoare, cabluri HDMI, convertoare si accesorii. 

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCablu Interconect KaCsa Audio KCS-XLR
Rating