Cablu Extensie Jack 6.3mm Pangea

Disponibilitate: In stoc furnizor
Garantie: 24 luni
Cere info stoc
Pangea Audio
239 RON / Bucata

Lungimea cablului este 4.5m, avand Jack de 6.3mm tata la un capat si 6.3mm mama la celalalt capat.

Tehnicienii de la Pangea Audio au solicitat veteranului inginer designer de cabluri Jay Victor sa creeze un cablu pentru casti care sa aiba o calitate mai ridicata decat a celor existente pe piata.

Dupa cateva luni, acesta s-a achitat de sarcina, cu varf si implinit. Sunetul transmis de acest cablu era intr-adevar mult mai buin decat al unui cablu obisnuit.

Surpriza a venit insa, cand, la indicatiile lui Jay Victor, cablul a fost lasat 24 de ore si sunetul devenit cu adevarat special. Inca de la inceput s-a putut constata o lipsa a defectelor clasice ale unui cablu de casti, cum ar fi microfonia.

Cunoscutul constructor de cabluri Jay Victor a reusit sa elimine acel sunet deranjant de zgariere, arunci cand cablul se indoaie sau se incinge, printr-o metoda proprie. Practic a disparut efectul triboelectric, produs de doua material care freaca impreuna.

O alta inovatie este combinarea de conductor de miez solid si litz, din nou patent propriu al lui Jay Victor. Materialul ales pentru firul solid de baza a fost Cardas Grad One Copper, considerat de multi ca fiind cel mai bun cupru existent. In acest mod, performanta cablului se ridica mult peste gama de pret din care face parte.

Cuprul folosit este acelasi material utilizat de catre Cardas Audio la cablurile lor premium, material extras din minele din Arizona.

Procesul tehnologic prin care acest cupru devine materialul de baza pentru atatea cabluri high-end este unul uimitor. Totodata s-a avut mare grija in proiectarea si cinstruirea conectorilor, totul pentru ca acest cablu sa fie si durabil, in timp, pe cat este de performant.

Miezul cablului este imbracat in nylon, cu un finisaj stealth, pentru o mai buna protectie.

Mai multe informații
Producator Pangea Audio
Garantie 24 luni
Specificatii tehnice

Flexible 15ft long extension cable
Premium Cardas Grade One copper conductors with advanced PE insulation
Two different wire gauges of premium litz copper conductors
Proprietary design to minimize the triboelectric effect common in most headphone cable designs
Two-shot molded gold-plated 1/4 phono-type connectors
Abrasion resistant nylon cable cover

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCablu Extensie Jack 6.3mm Pangea
Rating