Cablu de Alimentare Pangea AC9SE MKII

Disponibilitate: In stoc furnizor
Garantie: 24 luni
Cere info stoc
Pangea Audio
începând de la 950 RON / Bucata

Printre cele mai bine vandute produse Pangea, cablul de alimentare AC9 este acum imbunatatit prin adaugarea Cardas Grade One Copper ca material de constructie.

Cablul este proiectat pentru folositrea la alimentarea echipamenfelor care necesita cantitati mari de curent. Ne referim aici la amplificatoare, receiver, subwoofere, etc. In ciuda numelul sau, AC9 nu este un cablu cu diametrul 9 AWG, ci unul cu diametrul 7 AWG. Aceasta diferenta este vizibila la zgomotul de bas, care este extrem de profund. . Cablul are la capat o mufa AC de inalta calitate, de tip Schuko, comuna in multe tari europene.

Această versiune a modelului AC-9 MkII este dotata cu un DeepGrip ™ IEC de 20 de amperi, care se utilizeaza cu angrenaj de curent inalt, avand o intrare de putere de 20 A IEC AC.

Din punct de vedere al performantei, acest cablu depaste cele mai multe cabluri din gama de pret 200 de euro, rivalizand cu cele care au un pret de vanzare in jurul la 500 de euro. Este folosit cuprul exploatat de Geoarge Cardas la minele din Arizona si prelucrat in New England, acelasi folosit de Cardas Audio la cablurile lor premium. Practic, este cel mai bun cupru de pe planeta. Combinatia dintre conductorii de cupru OFC si cei Cardas Grade One Copper fac din acest cablu unul cu totul special, rivalizand ca performante cu unele cabluri mult mai scumpe.

Datorita cerintelor lor inalte de curent, amplificatoarele de putere beneficiaza de conductorii de calibru mai grei decat de cablurile normale de alimentare. Deși AC-9 foloseste conductori cu diametru mare, necesita o protectie mai mica decat cablurile de alimentare proiectate pentru utilizarea cu componentele sursa.

Prin urmare, AC-9 ofera o mai mare flexibilitate decat alte cabluri de alimentare grele. AC-9 MkII ofera conductori realizti din conductori din cupru OFC de calitate cupru si puritate 99,99% pentru conductivitate maxima. Constructia sa de 7-awg faciliteaza alimentarea cu curent de inalta putere, in timp ce geometria cu mai multe ecartament cu cinci cai optimizeaza puterea de 50/60 Hz. Conductorii contra-spiralei ofera o respingere superioara a zgomotului. Ecranul dublu asigura o izolare fonica ridicata. Contactele aurite de 24k ofera contact electric superior. Corpurile speciale de conectare prin doua placute protejeaza conexiunile vitale de la oxidare si coroziune pentru o durata lunga de viata.

Una dintre verigile slabe ale lantului de alimentare este conectorul IEC. Pentru acesta, Jay Victor a venit cu ingenioasa solutie DeathGrip ™ IEC.

Mai multe informații
Producator Pangea Audio
Garantie 24 luni
Specificatii tehnice

High-quality Schuko-type plug
Premium affordable audiophile AC power cable
20-amp DeathGrip™ IEC for use with high current gear that has a 20-amp IEC AC power inlet
20-amp DeathGrip™ IEC with massive gold-plated contacts provides a solid, secure grip on component's IEC
Designed specifically to deliver high-current power needed by audio amplifiers
No-compromise Cardas Grade One Copper and 99.99% purity OFC conductors for maximum conductivity
Contains several times the amount of Cardas Grade One Copper as Pangea Audio AC-9 MkII power cable
Solid-blade 24k gold-plated copper AC contacts
9-awg construction for optimized high-current power delivery
Seven-way multi-gauge geometry for optimized 50/60 Hz AC power
Conductors consist of Cardas Grade One Copper, OFC copper, and Litz wire
Counter-spiraled conductors for superior noise rejection
Triple-shielded for optimized high-current noise Isolation
24K gold-plated contacts for superior electrical contact
Ideal for power amps and other high-current electronics
Note: Each Pangea cable is individually handmade to strict design specifications.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCablu de Alimentare Pangea AC9SE MKII
Rating