Cablu de Alimentare Pangea AC9 MKII

Disponibilitate: In stoc furnizor
Garantie: 24 luni
Cere info stoc
Pangea Audio
începând de la 599 RON / Bucata

Acest cablu reprezinta unul dintre best-seller-urile bradului Pangea, de-a lungul timpului. Versiunea MKII adauga acum in constructie Cardas Grade One Copper, cee ace creste considerabil perfoemanta.

AC9 este destinat in special amplificatoare, subwoofere si alte componente AV de inalta tensiune. Acest cablu este terminat cu o mufa Schuko, de inalta calitate, comuna multor tari europene.

Aceasta versiune a modelului AC-9 MkII este dotată cu un DeepGrip ™ IEC de 20 de amperi, care se utilizeaza cu angrenaj de curent inalt, care are o intrare de putere de 20 A IEC AC.

In ciuda denumirii sale, AC9 nu este un cablu de calibrul 9 AWG, ci unul de calibrul 7 AWG. Din acest motiv clientii au fost atat de incantati de calitatea sunetului acestui cablu. Diferenta este remarcabila mai ale cand vine vorba de calitatea basului, unde AC9 depaseste toate cablurile cu un pret sub 200 de euro, dar si multe cabluri din gama de pret 500 de euro.

Prima versiune AC9 folosea OFC (99% puritate), iar AC9 MKII merge mai departe folosind Cardas Grade One Copper, pe care George Cardas l-a dezvoltat pentru propriile cabluri premium.

Practic este cel mai bun cupru existent. Combinatia dintre conductorii de cupru de inalta calitate OFC si cei Cardas Grade One Copper fac ca AC9 MKII sa aiba un raport calitate pret excelent, depasind ca performanta cablurile multn mai scumpe.

AC-9 MkII a fost conceput special pentru a furniza curentul ridicat necesar amplificatoarelor mono, stereo și integrate, precum si subwoofere. Combinatia dintre materiale superioare, geometrie avansata si ecranare anti-zgomot imbunatateste performanta componentelor conectate.

Desi AC-9 foloseste conductori cu diametru mare, necesita o protectie mai mica decat cablurile de alimentare proiectate pentru utilizarea cu componentele sursa. Prin urmare, AC-9 ofera o mai mare flexibilitate decat alte cabluri de alimentare grele. In review-ul sau pentru SonicFlare.com, Sean Fowler afirma clar ca nu este necesar sa platesti intotdeauna foarte mult pentru a avea o calitate extraordinara. Este cazul cablului de alimentare de fata.

Una dintre verigile slabe ale lantului de alimentare este conectorul IEC. Pentru acesta, Jay Victor a venit cu ingenioasa solutie DeathGrip ™ IEC.

Mai multe informații
Producator Pangea Audio
Garantie 24 luni
Specificatii tehnice

High-quality Schuko-type plug
Designed specifically to deliver the high-current power needed by audio amplifiers, powered subwoofers, and powerline conditioners
20-amp DeathGrip™ IEC for use with high current gear that has a 20-amp IEC AC power inlet
20-amp DeathGrip™ IEC with massive gold-plated contacts provides a solid, secure grip on component's IEC
No-compromise Cardas Grade One Copper and 99.99% purity OFC conductors for maximum conductivity
7-awg construction for optimized high-current power delivery
5-way multi-gauge geometry for optimized 50/60 hz AC power
Counter-spiraled conductors for superior noise rejection
Double-shielded for optimized high-current noise isolation
24k gold-plated contacts for superior electrical contact
Special two-shot molded connector bodies protect vital AC connections for maximum current delivery and long life
Note: Each Pangea cable is individually handmade to strict design specifications.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCablu de Alimentare Pangea AC9 MKII
Rating