Cablu de Alimentare Pangea AC14SE MKII

Disponibilitate: In stoc furnizor
Garantie: 24 luni
Cere info stoc
Pangea Audio
începând de la 299 RON / Bucata

AC14SE MKII este cel mai accesibil cablu de alimentare AC pentru componentele sistemului hi-fi.

Acest cablu de calibru 14 AWG utilizeaza trei grupuri de conductori solizi si litz. Conductorul central al ecartamentului mare este realizat din Cardas Grade One Copper. In jurul acestui conductor exista sase nuclee, fiecare constand dintr-un conductor solid de calibre mediu, care la randul sau este inconjurat de sase conductori litz.

Parteneriatul cu reputatul designer de cabluri Jay Victor este ca fiecare conductor este izolat individual.Scutul impletit este realizat din cupru argintat pentru reducerea zgomotului.

Cablul are la capat o mufa AC de inalta calitate, de tip Schuko, comuna in multe tari europene. Versiunea originala a cablului a folosit un conductor fabricat din cupru PCOCC, o forma extrem de pura a cuprului japonez.

Modelul actual duce lucrurile mai departe, folosind Cardas Grade One Copper, acelasi cupru folosit de George Cardas la propriile cabluri premium.

Procesul tehnologic prin care acest cupru devine materialul de baza pentru atatea cabluri high-end este unul uimitor. Practic, este cel mai bun cupru existent.

Cablul de alimentare AC-14SE MkII Signature Edition este proiectat in mod special pentru componentele sursa din sistemul audio, care nu folosesc atat de mult curent precum un amplificator, receiver sau subwoofer.

AC14SE ofera indeajuns de mult curent, avand o ecranare foarte mare, si alte caracteristici care permit o putere extrem de curata si fara zgomot (noise floor). Acesta va spori performanta preamplificatoarelor, CD playerelor, DVD playerelor, DAC-urilor si altor componente la nivel de linie.

Flexibilitatea superioara inseamna o instalare mai usoara, iar corpurile special de conectare prin doua placate protejeaza conexiule vitale de oxidare si coroziune.

Pangea Audio AC-14 a fost unul dintre primele cabluri proiectate de la baza ca un cablu de alimentare de inalta calitate pentru uneltele audio.

Jay Victor a pastrat pretul scazut multumita expertizei sale cu procesele si materialele de fabricatie si prin utilizarea conectorilor turnati. Imediat dupa introducerea lui Pangea AC-14, s-a intamplat ceva neasteptat.

Ascultatorii de pretutindeni au constatat ca AC-14 suna mult mai bine decat cabluri de pana la cinci ori mai scumpe. Astfel, de-a lungul timpului au fost vandute mai mult de zece mii de bucati. Pana in prezent, toate cablurile de alimentare imbunatatite au fost proiectate în conformitate cu filozofia mai mult este mai bine, determinand producătorii sa creasca diametrul conductorului si grosimea izolatiei, in incercarea de a imbunatati performanta, dar în detrimentul flexibilitătii.

Cablurile groase, care nu corespund, au cauzat o solicitare severa pe sasiul componentelor conectate. Cablurile grele, inflexibile pot reduce si eficacitatea sistemelor de izolare si suspendare a componentelor. Aceasta este o problema deosebita pentru componentele sursa sensibile (cum ar fi preamplificatoarele, playerele CD, preamplificatoarele de doza, tunerele si DAC-urile) care sunt in mod obisnuit plasate pe sisteme de suspensie mai usoare.

Prin urmare, AC-14SE a fost proiectat pentru flexibilitate si pentru a reduce presiunea pe echipamentele dumneavoastra., inclusiv pe accesoriile de izolare.

Mai multe informații
Producator Pangea Audio
Garantie 24 luni
Specificatii tehnice

High-quality Schuko-type plug
Ultimate AC power cable for source components
No-compromise Cardas Grade One Copper center conductor
Better transient response, lower noise floor
A combination of solid and Litz conductors
One large-gauge solid Cardas Copper center conductor
Six medium-gauge solid OFC copper conductors surrounded by six Litz conductors
Silver-plated copper braided shield
Designed specifically for wide-band delivery of power to line-level AV components
Designed specifically for wide-band delivery of power to line-level AV components like preamps, CD players, DVD players, DACs, and other line-level components
Counter-spiraled conductors for superior noise rejection
Superior flexibility for easier installation
Highly flexible design doesn't impede the effectiveness of isolation devices
Special two-shot molded connector bodies protect vital AC connections for maximum current delivery and long life
Note: Each Pangea cable is individually handmade to strict design specifications.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCablu de Alimentare Pangea AC14SE MKII
Rating