Cablu de Alimentare GoldKabel Executive Supercord Rhodium

Disponibilitate: In stoc furnizor
Garantie: 24 luni
Cere info stoc
GoldKabel
începând de la 1.579 RON / Bucata

GoldKabel este producator german, acest produs face parte din Seria Executive

  • High-end hifi power cable
  • High purity inner conductor made of 3G 2.5 mm² copper
  • with high-quality cable shielding
  • Earthing contact plug and IEC IEC connector with continuous rhodium-plated contacts
  • Body made of polycarbonate high gloss black
  • every desired length is made
  • the phase is marked with a dot
  • noble braided coat in carbon design
  • individual handmade in Germany
Mai multe informații
Producator Goldkabel
Garantie 24 luni

Goldkabel – Suprematia calitatii germane 

Intr-o epoca in care conexiunile wireless au devenit parte integranta din viata fiecaruia, faptul ca o companie care produce cabluri creste de la an la an si intra hotarat in memoria colectiva a iubitorilor de sunet este cat se poate de elocventa.

Infiintata in 1993 de Klaus Erhart, Goldkabel este rezultatul pasiunii de a impleti cu maiestrie acuratetea tehnica si obsesia pentru detalii cu calitatea materialelor folosite. Principala filozofie de brand a fost aceea de a sparge toate tiparele cunoscute in industrie si de a merge pe un drum propriu, nu pe unul deja batatorit. Mai mult, solutiile inovatoare si designul exclusivist sint la ordinea zilei in fabrica de 750 de metri patrati din Ludwigshafen, locul in care se produc majoritatea celor peste 3000 de repere ale marcii. Intre timp, nivelul de popularitate al marcii a crecut atat de mult incat compania a ajuns sa aiba peste 350 de parteneri la nivel global.

Luand in considerare premiile, aprecierile si recenziile stranse de-a lungul anilor, Goldkabel nu poate fi clasificata altfel decat una dintre cele mai importante marci contemporane din domeniul conecticii audio/video.

Nu in ultimul rand, grija permanenta pentru mediul inconjurator este unul dintre elementele care diferentiaza Goldkabel de alte marci din domeniu, aproape toate produsele fiind distribuite fara (sau cu un minim de) ambalaje inutile. Calitate germana evidenta si palpabila.   

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCablu de Alimentare GoldKabel Executive Supercord Rhodium
Rating