The Chord Company schimba complet seria cablurilor Signature Super Aray, aducand pe piata noi produse imbunatatite pe zona digitala: cablu coaxial digital si digital USB.

Signature Super ARAY Digital

In inima noului model se afla un cablu cu impedanta de 75-ohm, conductor de cupru OFC placat cu argint si izolatie PTFE. Conductorul folosit beneficiaza de impletitura placata cu argint de inalta densitate cat si ecran de inalta eficienta. Noua generatie Super Aray are o flexibilitate crescuta si o geometrie unica ce se traduce intr-un sunet mai echilibrat si mai coerent de pana acum.

Cablul are montat conectica RCA placata cu argint, cu tehnologie PTFE. Facut manual in Wiltshire, Marea Britanie, este gandit sa minimizeze interferentele EMI/RFI utilizand astfel un sistem unic denumit zero-compression.

Signature Super ARAY USB

Gandit sa conduca semnalul digital eficient de la PC catre convertor, sau alte aplicatii unde cablul USB este folosit, Signature Super ARAY USB foloseste conductor de cupru, placat cu argint cu o geometrie impletita, folosind ecran separat pentru conductorul de putere si pentru cel de date.

Conductorul unic Super ARAY ce benficiaza de 3 izolatii unice PE/LDPE/PE creaza un nou standard al echilibrului tonal, al dinamicii, al transparentei si coerentei. Cu scopul de a proteja semnalul digital de interferente RF acest cablu foloseste pentru ecranare materiale si combinatii unice, fiind adaugata o camasa de PVC pentru a minimiza degradarea mecanica.

Cablurile Super Aray au fost lansate pentru prima data in 1998 in fabrica celor de la Chord, primind acum imbunatatiri dramatice ca urmare a indelungiilor studii in laboratoarelor Chord asupra sunetului, dar si a manipularii mecanice.